Newbies But Ready To move Foward

By: Zuriee Zainuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 7-Feb-2008 18:43 Email | Share | | Bookmark
Langkah Baru Telah Pun Diambil..





Terima Kasih di atas sokongan dan galakan dari sahabat-sahabat sekalian. Kini saya telah pun
mengambil langkah yang seterusnya bagi meningkatkan lagi mutu daya diri. Segala ilmu
sahabat sekalian amatlah dihargai. Teruskan memberi komen kepada saya melalui fotopages
terbaru saya di http://w-v-z-i.fotopages.com.


Sunday, 11-Nov-2007 22:38 Email | Share | | Bookmark
Adeh.. editing tahap cipan... Banyak lagi yang perlu diperbaiki.


Photographer: Zuriee Zainuddin
Editor: Zuriee Zainuddin



Photographer: Dr. Junaidi
Editor: Zuriee Zainuddin

Banyak lagi yang kena perbaiki nie.. diharapkan saudara-saudari bleh tolong bagi komen yerk.. agar saya dapat memperbaiki lagi teknik editing saya.. InsyaAllah...

P/S: Thanks to Dr.Junaidy for the nice picture...


Monday, 5-Nov-2007 22:48 Email | Share | | Bookmark
Gambo kengkawan & myself..






gambo first tue masa melayan kengkawan kat KFC, Kuantan Parade & atas bumbung Kuantan Parade.. Meriah tak ingat nyer.. yang second plak gambo myself... who am i? ntah?.. but thanks to Maharaja Kuku Besi for the idea.. Xde la selawo abg punya tapi boley la kot..

To Nida, Tiera, Hus, Fatimah, Elin, Fieza n Ja.. Forget me not ok..


Sunday, 23-Sep-2007 18:35 Email | Share | | Bookmark
Gambar-gambar gue edit melampau tahap cipan..





Hmm.. Banyak lagi kesilapan... InsyaAllah akan try buat lebih baik.. Cuma kena belajar cara-cara nak tangkap gambar dengan betul... makin banyak belajar, makin banyak plak kelemahan... Tolong la komen-komen yerk.. mungkin ader benda yang patut saya perbaiki..


Friday, 21-Sep-2007 14:04 Email | Share | | Bookmark
Gambo2 sajer suka-suka edit..







Gambo2 nie saya tangkap bulan lepas masa buat lawatan ke kenyir.. ada banyak lagi gambo lain.. namun disebabkan masalah2 tertentu dan kesuntukan masa saya tak dapat nak edit dan upload gambar-gambar lain.. nie pun gambar-gambar yang saya edit suka-suka minggu lepas... Sorry sbb banyak sngt yang saya tak tahu lagi pasai editing.. tue sebab mcm takde idea jer nak letak gambo aper...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net